preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 347320
Ovaj mjesec: 483
Ovaj tjedan: 483
Danas: 7
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prvi koraci na tržištu rada
Autor: Tanja Kolar, 27. 1. 2020.


U utorak, 21. te srijedu 22. siječnja 2020.,  psihologinja Dragana Jandrić iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Virovitica održala je informativno predavanje na temu „Prvi koraci na tržištu rada“ za sve učenike završnih razreda Tehničke škole. Učenici su imali priliku dobiti informacije o prijavi na Hrvatski zavod za zapošljavanje, posredovanju pri zapošljavanju te o svim uslugama HZZ-a koje između ostalog uključuju dodatna osposobljavanja u koja se mogu besplatno uključiti.

Osim toga, psihologinja je informirala maturante o  potporama za zapošljavanje, pripravništvu, samozapošljavanju te drugim mjerama aktivne politike zapošljavanja. Svi neodlučni učenici koji žele nastaviti svoje obrazovanje na fakultetu, pozvani su iskoristiti uslugu profesionalnog usmjeravanja (psihologijskog testiranja i savjetovanja).

Sve detaljnije informacije o prijavi na HZZ i uslugama HZZ-a učenici mogu pročitati na službenoj stranici HZZ-a http://www.hzz.hr/ te na portalu e-usmjeravanje http://e-usmjeravanje.hzz.hr/ (D.J.)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju