preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 347320
Ovaj mjesec: 483
Ovaj tjedan: 483
Danas: 7
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školsko natjecanje iz engleskog jezika
Autor: Tanja Kolar, 29. 1. 2020.


U četvrtak, 23. siječnja 2020., održano je školsko  natjecanje iz engleskog jezika na kojem je sudjelovalo 10 učenika iz drugog te 6 učenika iz četvrtog razreda naše škole.

Iz drugog razreda najuspješniji je bio učenik Josip Đurđević (2. MT), dok je Ivana Zdelar (2.M) postigla drugi, a Lorena Lukšec (2.M) treći najbolji rezultat. Četvrto mjesto pripalo je Karlu Mariću (2. MT), a peto Karlu Dejanoviću (2. E).  Pohvaljujemo i ostale učenike iz 2B kategorije: Lidiju Brođanac (2.M), Androniky Mandić (2.M), Antonija Rajnovića (2.E), Lovru Dengoriciju (2.MT) te Karla Kukavicu (2.MT) jer su svi pokazali zavidno znanje riješivši ispit sa preko 60 posto točnosti.

Iz četvrtog razreda najuspješniji je bio Maks Blažičević (4.E), dok je Marko Fent (4.E) osvojio drugo, a Roa Fuk treće mjesto. Pohvaljujemo i ostale učenike iz 4B kategorije, a to su: Josip Fosić (4.E), Gabriel Ivšić (4.Š) i Andi Slijepčević (4.DTD).

Nadamo se da će naši učenici biti pozvani na županijsko natjecanje koje će se održati u ožujku u OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje.

                                                Mentorice Jasna Dvoržak i Gabriela Tomljanović 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju