preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 369911
Ovaj mjesec: 3199
Ovaj tjedan: 467
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Održana radionica u sklopu projekta ''I ja znam, i mene se pita''
Autor: Tanja Kolar, 19. 9. 2020.


U petak, 18. rujna 2020., održana je jednodnevna radionica u sklopu projekta Foruma za slobodu odgoja ''I ja znam i mene se pita'' koji je zbog trenutne zdravstvene situacije ipak malo izmijenjen i ubrzan.  Glavni cilj projekta je osnaživanje učenika za otkrivanje problema u školskoj i lokalnoj zajednici  te predlaganje, osmišljavanje i provođenje projektnih rješenja uz aktivno sudjelovanje samih učenika. Tehnička škola Virovitica  i X.  gimnazija ''Ivan Supek'' iz Zagreba zajedno sudjeluju  u projektu.

Devet učenika  3. m razreda Tehničke škole Virovitica sudjelovalo je u zanimljivoj radionici u kojoj su raspravljali o komunikaciji, sukobima, timskom radu, kreativnosti te preprekama koje mogu dovesti do nerealiziranja projekta.  Tako su učenici imali priliku naučiti kako je pri svakom kreiranju projekta nužna kvalitetna komunikacija i timski rad, a uz brojne su vježbe na radionici shvatili da to ponekad i nije jednostavno. Na kraju su  sami osmislili te prezentirali  dvije projektne ideje  kojima će pomoći svojim kolegama da se u školi osjećaju ugodnije, opuštenije i radosnije.  Učenici su, također, već pripremili akcijske planove, a za početak bit će to prezentacija  projektnih ideja ravnatelju i stručnoj službi Škole. Učenike je kroz cijelu radionicu vodila trenerica Ana Žnidarec Čučković iz FSO-a koja je svima zahvalila na aktivnom  sudjelovanju te kreativnim idejama koje su na kraju i dovele do osmišljavanja  čak dviju zanimljivih projektnih ideja. (G.T.)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju