preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 409176
Ovaj mjesec: 2611
Ovaj tjedan: 196
Danas: 122
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Ponos škole - volonteri
Autor: Tanja Kolar, 13. 9. 2021.

Učenici Tehničke škole Virovitica uvijek rado sudjeluju i pomažu u organizaciji raznih događanja u gradu pa su tako u subotu, 11. rujna, volontirali na Panonsko-bilogorskom rekreativnom MTB biciklističkom maratonu u organizaciji virovitičkog kluba za ekspedicionizam i sport – KEKS. Na maratonu, voženom u tri utrke na 17, 32 i 58 km, sudjelovalo je preko stotinu biciklista iz Hrvatske i susjedne Slovenije. Za izuzetno odgovorno i savjesno obavljanje svojih zadataka organizatori su pohvalili učenike naše škole.

Pohvaljeni su: Roko Ključec, Karlo Marić, Karlo Modrić, Lovro Dengoricija (svi 4. tehničar za mehatroniku) Branimir Denić (3. tehničar za mehatroniku), Mihael Mežnarić (3. elektrotehničar), Lorena Lukšec, Klara Medved (obje 4. medicinska sestra/tehničar opće njege). (ms)yesheart


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju