preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 409162
Ovaj mjesec: 2597
Ovaj tjedan: 182
Danas: 108
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tehnička škola Virovitica projektom uredila drvenu nadstrešnicu za cijepljenje starih sorti voćaka
Autor: Tanja Kolar, 28. 9. 2021.


U petak, 24. rujna 2021. održana je mala svečanost povodom završetka projekta ''Cijepljenje za bolju budućnost'' u sklopu kojeg je Tehnička škola dobila sredstva za uređenje drvene nadstrešnice za cijepljenje starih, zaboravljenih sorti voćaka. Projekt je prepoznala i sufinancirala INA u sklopu programa Zeleni pojas čiji je glavni cilj promicanje zaštite okoliša i prirode s posebnim naglaskom na ublažavanje klimatskih promjena.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera, program su pratili samo učenici i nastavnici iz programa šumarstva i obrade drva. Program je otvorio ravnatelj Ivan Kućan koji je zahvalio INA-i što je ovaj projekt prepoznala i odabrala kao važnu kariku u očuvanju okoliša i prirode te naglasio njegov smisao i važnost za učenike i nastavnike škole jer omogućuje ne samo kvalitetnije obrazovanje, već i aktivno  podizanje svijesti o očuvanju starih voćnih sorti koje polako odlaze u zaborav.

Voditelj projekta, profesor Dino Davidović, zahvalio je svim učenicima i nastavnicima koji su doprinijeli provedbi projekta te naglasio da su upornost, želja i kreativnost odigrale najvažnije uloge u njegovom ostvarenju. Svi zainteresirani učenici mogli su razgledati nadstrešnicu i postaviti pitanja ravnatelju Kućanu i prof. Davidoviću, a za sam kraj, školski bend Flegma održao je polusatni koncert koji su s veseljem popratili učenici, nastavnici, ali i slučajni prolaznici.  (gt)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju