preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 409162
Ovaj mjesec: 2597
Ovaj tjedan: 182
Danas: 108
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Jesen u gradu
Autor: Tanja Kolar, 11. 10. 2021.


U subotu 2. listopada 2021. sudjelovali smo na tradicionalnom sajmu „Jesen u gradu“. Sajam je organizirala Kreativna udruga Unikat uz suorganizaciju virovitičke gradske Turističke zajednice, Grada Virovitice, Flore VTC i Ekološkog društva Virovitica. Učenici smjera drvodjeljski tehničar dizajner pod vodstvom nastavnika Gorana Horvata i  Jasmine Fijala  posjetiteljima su prezentirali slike na drvetu, podmetače za čaše, privjeske izrađene tehnikom CNC graviranja kao i drvene cvjetnjake te već gotove adventske vijence.

Stjepan, učenik 2. razreda kaže kako je sve izloženo napravljeno od kvalitetnog drveta, kao što je hrast, jasen ili bukva i samim time duže traje. On sam već kod kuće izrađuje velik dio proizvoda izloženih na sajmu i u budućnosti se, kaže, vidi u privatnim poduzetničkim vodama. Ovim sajmom htjeli smo privući što više ljudi da uoče uporabnu vrijednost svih materijala koje imamo na ovom području, osobito drveta, ali i da vide novine u smislu rukotvorina. Ujedno, cilj nam je bio i roditelje i djecu, odnosno cijele obitelji odmalena učiti vrijednosti i kvaliteti domaćih proizvoda  i tvrtki. Uz mogućnost kupovine, posjetitelji su mogli uživati i u bogatom kulturno-umjetničkom programu. (Tea Golić, 3. D)

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju