preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 377630
Ovaj mjesec: 1681
Ovaj tjedan: 559
Danas: 69
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Amelie Nothomb "Strah i trepet"- učenički izražaj potaknut tekstom
Autor: Tanja Kolar, 22. 6. 2020.

Učenici 1. D i 1. Š imali su kreativni zadatak na temelju ulomka romana "Strah i trepet" Amelie Nothomb u kojem glavna junakinja opisuje međuljudske odnose na radnome mjestu, odnos i status muškaraca i žena u japanskom društvu te posebnost japanske radne etike; samo je željela dobro odraditi svoj posao, a na kraju je pozvana na razgovor i premještena iz ureda u zahod gdje je nastavila raditi kao čistačica.

Radi se o ishodu B.1.4. Učenik se stvaralački izražava prema vlastitome interesu potaknut tekstom. Učenici su mogli oblikovati svoj rad služeći se različitim tehnikama, oblicima izražavanja i medijima – mogli su nešto napisati, nacrtati, naslikati, odsvirati, otpjevati, otplesati, odglumiti, izraditi u nekom od digitalnih alata...; dakle imali su potpunu slobodu stvaralački se izraziti potaknuti ulomkom iz romana Strah i trepet. Tu je došla do izražaja njihova kreativnost, inovativnost, originalnost i stvaralačko mišljenje, a njihove radove pogledajte u Opširnije...


Mihaela Bošnjak, 1. D Odlazak od problema

Jelena Kapitan, 1. D

Simon Brešćanski, 1. D Zločesti šef

Bruno Sreš, 1. Š

Gabriela Šamec, 1. Š

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju