preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 377628
Ovaj mjesec: 1679
Ovaj tjedan: 557
Danas: 67
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Održana podjela završnih svjedodžbi
Autor: Tanja Kolar, 13. 7. 2020.

U ponedjeljak, 13. srpnja 2020., održana je podjela završnih svjedodžbi za elektrotehničare, šumarske tehničare, drvodjeljske tehničare dizajnere te medicinske sestre/tehničare opće njege.  Ravnatelj, stručna suradnica i razrednici uručili su učenima završne svjedodžbe te im poželjeli sve najbolje u daljnjem školovanju odnosno zaposlenju.  Ravnatelj Ivan Kućan pritom  je naveo da maturanti iz škole odlaze sa svim kompetencijama koje su potrebne za tržište rada, dok je profesorica Majurec naglasila važnost i ulogu Tehničke škole u samoostvarenju pojedinca.

  Iako je podjela održana u neobičnim okolnostima - ispred glavnoga ulaza škole prema posebnom rasporedu po razredima, lijepih želja, osmijeha i veselja nije nedostajalo.  Na podjeli je tako bilo organizirano iznenađenje za razrednicu Vlatku Hižman-Tržić, plata i kolači za šumarske tehničare koje je pripremila njihova kolegica iz razreda, a glavna tema međusobnih rasprava bili su rezultati državne mature koje su željno iščekivali čitavo jutro. 

 Još jedna uspješna  generacija maturanata Tehničke škole Virovitica završila je svoje srednjoškolsko obrazovanje.  Svi djelatnici škole žele im puno zdravlja, sreće i uspjeha u daljnjem obrazovanju i radu uz poruku da su im vrata škole uvijek otvorena. smiley Fotografije pogledajte u Opširnije... (G.T.)


4. ELEKTROTEHNIČAR

4. ŠUMARSKI TEHNIČAR

4. DRVODJELJSKI TEHNIČAR DIZAJNER

5. MEDICINSKA SESTRA/TEHNIČAR OPĆE NJEGE

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju