preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 377627
Ovaj mjesec: 1678
Ovaj tjedan: 556
Danas: 66
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upisi u 1. razred srednje škole u šk. g. 2020./2021.
Autor: Tanja Kolar, 26. 7. 2020.

Učenici koji su stekli pravo upisa objavom konačnih ljestvica 25. srpnja u 12.00 sati, uz  potpisani i ispunjeni obrazac o upisu u 1. razred - UPISNICU, obvezno dostavljaju i dodatnu dokumentaciju koja je uvjet za upis u srednju školu. 

Dodatna dokumentacija obuhvaća:

- liječničku svjedodžbu medicine rada, koju učenik dostavlja pri upisu ili, iznimno, kada u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda, 

- dokumente kojima se ostvaruju dodatni bodovi za upis (osim rezultata natjecanja iz znanja i sporta koji su već uneseni u sustav).


Kandidati koji u srednju školu ne dostave upisnicu te potrebnu dokumentaciju, gube pravo na upis i upućuju se na jesenski upisni rok. Novost od ove godine je mogućnost dostave upisnica u srednju školu, kao i ostalih dokumenata važnih za upis osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano) na e-adresu tanja.kolar@skole.hr. Dokumentaciju za upis elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. 

Dokumenti će se zaprimati 27. i 28. srpnja  od 8.00 do 13.00 sati na ulazu u školu. Ako dokumentaciju dostavljate osobno, molimo vas da radi svoje i naše zaštite koristite zaštitne maske. Za sva pitanja možete zvati na broj 0989366661 (Tanja Kolar Janković, predsjednica upisnog povjerenstva Tehničke škole Virovitica)

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju