preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Tražilica
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 409164
Ovaj mjesec: 2599
Ovaj tjedan: 184
Danas: 110
Naši učenici pobjednici Županijskog prvenstva ŠSD-a u stolnom tenisu

 

U utorak, 25. 2. 2020. u hali Viroexpa u Virovitici, odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u stolnom tenisu za mladiće srednjih škola.

Učenici naše škole igrali su u grupi s:

     Gimnazija Petra Preradovića (2:1, 2:1, 2:0),

     Katolička klasična gimnazija (2:0, 2:0, 2:0)

     Srednja škola Marka Marulića Slatina (2:0, 2:0, 2:0)

Osvojivši prvo mjesto s tri pobjede u grupi, igrali su finale protiv Srednje škole Stjepana Sulimanca te ih pobijedili s 3:1, 3:0, 3:1. Tom su se pobjedom učenici naše škole, po prvi put u ovom sportu, plasirali na državnu završnicu koja će se održati u Poreču od 7. do 9. 5. 2020.

Za Tehničar su nastupali:  Luka Mijoković, Vedran Potrebić i Robert Kuliaš.

Čestitamo mladićima i mentorici Mirni Smiljanec!


 

 
Rezultati Županijskog prvenstva ŠSD-a u futsalu

 

U utorak, 18. 2. 2020. u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici, odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u futsalu za mladiće srednjih škola. Učenici naše škole bili su smješteni u grupu 2  u kojoj su se još nalazile: Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, Strukovna škola Virovitica i Industrijsko-obrtnička škola Virovitica.

U prvoj utakmicu učenici naše škole pobijedili su Industrijsko-obrtničku školu Virovitica. U drugoj utakmici igrali su protiv Gimnazije Petra Preradovića Virovitica i nažalost izgubili tek nakon izvođenja penala, dok su u trećoj utakmici poraženi od Strukovne škole Virovitica. Zbog poraza od Strukovne nisu uspjeli proći grupu i obraniti naslov prošlogodišnjih županijskih prvaka.

Za Tehničku školu Virovitica su nastupali: Karlo Jakupec, Tin Arapinac, Dino Arapinac, Jakov Vlainić, Nedjeljko Vrnavić, Benjamin Kasun, Fran Prister, Antonio Rajnović, Ivan Pilinger i Nikola Zalović.

Čestitamo ekipi i mentoru Mateju Smiljancu!

 
Rezultati Županijskog prvenstva ŠSD- a u košarci

 

U srijedu, 12.2.2020. u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici, odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u košarci za mladiće srednjih škola.

U prvoj utakmicu učenici naše škole pobijedili su Strukovnu školu Virovitica. U drugoj i trećoj utakmici izgubili su od Gimnazije Petra Preradovića Virovitica i Srednje škole Stjepan Ivšić Orahovica, te su na kraju zauzeli treće mjesto u ukupnom poretku.

Za Tehničar su igrali:  Roko Ključec, Branimir Denić, Roko Čerepinko, Gabriel Ivšić, Luka Moslavac, Mišel Ivanović, Filip Turković, Hrvoje Matanić, Jakov Vlainić, Karlo Jakupec i David Bunjevac.

Čestitamo ekipi i mentoru Mateju Smiljancu!

Učenice naše škole županijske prvakinje u rukometu

Dana 5. 2. 2020. u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu za djevojke srednjih škola.

U prvoj polufinalnoj utakmici učenice naše škole bile su bolje od Orahovice 20:10, dok je u drugom polufinalu Gimnazija pobijedila Pitomaču 24:9. U susretu za treće mjesto Orahovica je pobijedila Pitomaču 11:6.

U finalu je Tehničar prekinuo višegodišnju dominaciju virovitičke Gimnazije pobijedivši rezultatom 20:16 i po prvi puta su naše učenice u ovom sportu izborile pravo nastupa na državnoj završnici koja će se održati 26. - 28. 4. 2020. u Poreču.

Za Tehničar su igrale: Tamara Hudoletnjak, Marija Medved, Mia Šiljković, Idora Alimehaj, Jelena Pratljačić, Petra Poldrugač, Danijela Kolić, Dorotea Dolovski, Buga Poljak, Lea Jurišić i Androniky Mandić.

Ekipu je vodila Mirna Smiljanec, prof. 

Županijsko natjecanje ŠSD-a - futsal (djevojke)

U sportskoj dvorani Srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici,  12. 12. 2019., održano je županijsko natjecanje iz futsala za djevojke. Prijavljena ŠSD koja su sudjelovala na natjecanju:

1. ŠSD Tehničar -Tehnička Škola Virovitica

2. ŠSD Marul - Srednja škola Marka Marulića Slatina

3. ŠSD Victoria - Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica

4. ŠSD Pitomača - Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača

5. ŠSD Obrtnik - Industrijsko-obrtnička škola Slatina

6. ŠSD Strukovna - Strukovna škola Virovitica

7. ŠSD Gimnazija- Gimnazija Petra Preradovića Virovitica

Učenice naše škole odigrale su 3 utakmice te upisale 2 minimalna poraza i jedan neriješen rezultat. Za ekipu naše škole nastupale su: Tamara Hudoletnjak, Jelena Pratljačić, Petra Černeli, Petra Poldrugač, Androniky Mandić, Lara Kopić, Marija Medved i  Mia Šiljković. (M. S.)

Čestitamo!

Županijsko natjecanje ŠSD -a u plivanju

Na bazenima plivališta u Barcsu, 11. 12. 2019., održano je županijsko natjecanje u plivanju. 

U ukupnom poretku učenici naše škole zauzeli su drugo mjesto. Za ekipu Tehničke škole Virovitica nastupali su: Marija Medved, Klara Medved, Paulina Presečan, Jelena Pratljačić, Roko Ključec, Izak Risović, Antonio Rajnović i Luka Moslavac. (M. S.)

Čestitke našim učenicima!

Županijsko natjecanje iz košarke djevojke

 

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić - Mažuranić održano je, 10. 12. 2019., županijsko natjecanje iz košarke za djevojke.

Naše djevojke su u utakmici koja je odlučivala o prolazu na državnu završnicu pobijedile ekipu Gimnazije Petra Preradovića Virovitica i time izborile državnu završnicu koja će se održati od 8. do 10. 3. 2020. u Zadru.

Za ekipu Tehničke škole Virovitica nastupale su: Mia Šiljković, Tamara Hudoletnjak, Marija Medved, Matea Krsnik, Jelena Pratljačić, Idora Alimehaj, Petra Poldrugač, Petra Černeli i  Androniky Mandić. Čestitamo našim učenicama!

Matej Smiljanec, prof.

 

preskoči na navigaciju