preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Tražilica

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 356478
Ovaj mjesec: 603
Ovaj tjedan: 460
Danas: 84
Naši učenici pobjednici Županijskog prvenstva ŠSD-a u stolnom tenisu

 

U utorak, 25. 2. 2020. u hali Viroexpa u Virovitici, odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u stolnom tenisu za mladiće srednjih škola.

Učenici naše škole igrali su u grupi s:

     Gimnazija Petra Preradovića (2:1, 2:1, 2:0),

     Katolička klasična gimnazija (2:0, 2:0, 2:0)

     Srednja škola Marka Marulića Slatina (2:0, 2:0, 2:0)

Osvojivši prvo mjesto s tri pobjede u grupi, igrali su finale protiv Srednje škole Stjepana Sulimanca te ih pobijedili s 3:1, 3:0, 3:1. Tom su se pobjedom učenici naše škole, po prvi put u ovom sportu, plasirali na državnu završnicu koja će se održati u Poreču od 7. do 9. 5. 2020.

Za Tehničar su nastupali:  Luka Mijoković, Vedran Potrebić i Robert Kuliaš.

Čestitamo mladićima i mentorici Mirni Smiljanec!


 

 
Rezultati Županijskog prvenstva ŠSD-a u futsalu

 

U utorak, 18. 2. 2020. u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici, odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u futsalu za mladiće srednjih škola. Učenici naše škole bili su smješteni u grupu 2  u kojoj su se još nalazile: Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, Strukovna škola Virovitica i Industrijsko-obrtnička škola Virovitica.

U prvoj utakmicu učenici naše škole pobijedili su Industrijsko-obrtničku školu Virovitica. U drugoj utakmici igrali su protiv Gimnazije Petra Preradovića Virovitica i nažalost izgubili tek nakon izvođenja penala, dok su u trećoj utakmici poraženi od Strukovne škole Virovitica. Zbog poraza od Strukovne nisu uspjeli proći grupu i obraniti naslov prošlogodišnjih županijskih prvaka.

Za Tehničku školu Virovitica su nastupali: Karlo Jakupec, Tin Arapinac, Dino Arapinac, Jakov Vlainić, Nedjeljko Vrnavić, Benjamin Kasun, Fran Prister, Antonio Rajnović, Ivan Pilinger i Nikola Zalović.

Čestitamo ekipi i mentoru Mateju Smiljancu!

 
Rezultati Županijskog prvenstva ŠSD- a u košarci

 

U srijedu, 12.2.2020. u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici, odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u košarci za mladiće srednjih škola.

U prvoj utakmicu učenici naše škole pobijedili su Strukovnu školu Virovitica. U drugoj i trećoj utakmici izgubili su od Gimnazije Petra Preradovića Virovitica i Srednje škole Stjepan Ivšić Orahovica, te su na kraju zauzeli treće mjesto u ukupnom poretku.

Za Tehničar su igrali:  Roko Ključec, Branimir Denić, Roko Čerepinko, Gabriel Ivšić, Luka Moslavac, Mišel Ivanović, Filip Turković, Hrvoje Matanić, Jakov Vlainić, Karlo Jakupec i David Bunjevac.

Čestitamo ekipi i mentoru Mateju Smiljancu!

Učenice naše škole županijske prvakinje u rukometu

Dana 5. 2. 2020. u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini odigrano je Županijsko prvenstvo školskih sportskih društava u rukometu za djevojke srednjih škola.

U prvoj polufinalnoj utakmici učenice naše škole bile su bolje od Orahovice 20:10, dok je u drugom polufinalu Gimnazija pobijedila Pitomaču 24:9. U susretu za treće mjesto Orahovica je pobijedila Pitomaču 11:6.

U finalu je Tehničar prekinuo višegodišnju dominaciju virovitičke Gimnazije pobijedivši rezultatom 20:16 i po prvi puta su naše učenice u ovom sportu izborile pravo nastupa na državnoj završnici koja će se održati 26. - 28. 4. 2020. u Poreču.

Za Tehničar su igrale: Tamara Hudoletnjak, Marija Medved, Mia Šiljković, Idora Alimehaj, Jelena Pratljačić, Petra Poldrugač, Danijela Kolić, Dorotea Dolovski, Buga Poljak, Lea Jurišić i Androniky Mandić.

Ekipu je vodila Mirna Smiljanec, prof. 

Županijsko natjecanje ŠSD-a - futsal (djevojke)

U sportskoj dvorani Srednje škole Stjepana Ivšića u Orahovici,  12. 12. 2019., održano je županijsko natjecanje iz futsala za djevojke. Prijavljena ŠSD koja su sudjelovala na natjecanju:

1. ŠSD Tehničar -Tehnička Škola Virovitica

2. ŠSD Marul - Srednja škola Marka Marulića Slatina

3. ŠSD Victoria - Srednja škola Stjepan Ivšić Orahovica

4. ŠSD Pitomača - Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača

5. ŠSD Obrtnik - Industrijsko-obrtnička škola Slatina

6. ŠSD Strukovna - Strukovna škola Virovitica

7. ŠSD Gimnazija- Gimnazija Petra Preradovića Virovitica

Učenice naše škole odigrale su 3 utakmice te upisale 2 minimalna poraza i jedan neriješen rezultat. Za ekipu naše škole nastupale su: Tamara Hudoletnjak, Jelena Pratljačić, Petra Černeli, Petra Poldrugač, Androniky Mandić, Lara Kopić, Marija Medved i  Mia Šiljković. (M. S.)

Čestitamo!

Županijsko natjecanje ŠSD -a u plivanju

Na bazenima plivališta u Barcsu, 11. 12. 2019., održano je županijsko natjecanje u plivanju. 

U ukupnom poretku učenici naše škole zauzeli su drugo mjesto. Za ekipu Tehničke škole Virovitica nastupali su: Marija Medved, Klara Medved, Paulina Presečan, Jelena Pratljačić, Roko Ključec, Izak Risović, Antonio Rajnović i Luka Moslavac. (M. S.)

Čestitke našim učenicima!

Županijsko natjecanje iz košarke djevojke

 

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić - Mažuranić održano je, 10. 12. 2019., županijsko natjecanje iz košarke za djevojke.

Naše djevojke su u utakmici koja je odlučivala o prolazu na državnu završnicu pobijedile ekipu Gimnazije Petra Preradovića Virovitica i time izborile državnu završnicu koja će se održati od 8. do 10. 3. 2020. u Zadru.

Za ekipu Tehničke škole Virovitica nastupale su: Mia Šiljković, Tamara Hudoletnjak, Marija Medved, Matea Krsnik, Jelena Pratljačić, Idora Alimehaj, Petra Poldrugač, Petra Černeli i  Androniky Mandić. Čestitamo našim učenicama!

Matej Smiljanec, prof.

 

preskoči na navigaciju