preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 409164
Ovaj mjesec: 2599
Ovaj tjedan: 184
Danas: 110
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obilježen Europski dan jezika
Autor: Tanja Kolar, 29. 9. 2021.


U utorak, 28 .rujna 2021. obilježili smo Europski dan jezika s ciljem promicanja bogate jezične i kulturne baštine Europe i svijeta. Učenici su rješavali interaktivni kviz koristeći Google obrazac i tematska YouTube videa koja su trebali pažljivo pogledati i odgovoriti na postavljena pitanja. Obrazac je tematski podijeljen na 3 videa: opće činjenice o jezicima, europski jezici i tradicionalna jela, a za sve ljubitelje geografije, jedan posebni dio obrasca činio je i zadatak sa zastavama svijeta.

Kviz je rješavalo čak 17 parova iz gotovo svih razreda Tehničke škole, ali najbrži i najspretniji bili su Dorian Rajnović i Leo Trupina iz 2. MHT i tako osvojili skromnu, ali prigodnu nagradu – ručak u kantini. Drugo mjesto pripalo je paru iz 4. elektro, a treće 1. medicini. Uz nastavnice stranih jezika, veliku ulogu u organizaciji ovoga događaja imali su naši maturanti – mehatroničari i šumarski tehničari kojima zahvaljujemo na pomoći.

  Nastavnice Jasna, Irina i Gabriela počastile su sve sudionike kavom i tako učinile ovaj događaj još opuštenijim, a ako želite, obrascu možete pristupiti i vi! 

https://forms.gle/gfN2j8r3YuCqRNNi9

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju